24 Νοεμβρίου 2016

Η Calliope's Decoupage Art στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά Τοπικών Δημιουργιών στο "Hotel Halkidona"

χριστουγεννιατικη αγορα τοπικων δημιουργιων χαλκηδονα δεκεμβριος,hotel halkidona χριστουγεννιατικο μπαζαρ,χριστουγεννιατικη αγορα χειροποιητα χαλκηδονα θεσσαλονικη

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ζωντανέψει από χρώματα,αρώματα,γεύσεις και γιορτινές χειροποίητες κατασκευές ο χώρος του Hotel Halkidona στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης!


Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τις 5 έως τις 9 το βράδυ, και την Κυριακή, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη αγορά τοπικών δημιουργών!

Θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα αντικείμενα σε πολύ προσιτές τιμές, φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι από ερασιτέχνες δημιουργούς για να στολίσετε το σπίτι σας και να διαλέξετε τα δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σε αυτή την χριστουγεννιάτικη αγορά αποφάσισα να συμμετέχω και προσωπικά προσφέροντας μερικά από τα έργα μου.

Σας περιμένω λοιπόν να υποδεχθούμε παρέα την περίοδο των Χριστουγέννων με χαμόγελα, δημιουργικό πνεύμα και πάνω από όλα γιορτινή διάθεση!

Calliope


Σημείωσεις
- Για αυτούς που θα θέλατε να επισκεφθείτε την αγορά,η είσοδος είναι από την πίσω πλευρά του κτιρίου.
- Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην χριστουγεννιάτικη αγορά, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω αυτού του συνδέσμου: https://www.facebook.com/events/358739847801345/